Suavesito

Nu ook te koop bij kapsalon Be Happy

 

De Suavecito pomade

Suavesito pomade is een merk uit Amerika, ontstaan in de crisis en met het idee om een geweldig product te maken dat ook nog is “gewoon” betaalbaar moet zijn.
Dat er producten in je nieuwe kapsel gaan die duurder zijn dan het kapsel zelf vinden zij een belediging voor het werk van de barber.

De geweldige pomade van Suavecito is in twee sterktes verkrijgbaar. De pomade is op waterbasis en is dus goed uit te spoelen met shampoo. De pomade geeft veel glans.
Ook de sterkte van de pomade is super, hij heeft een goede hold voor kuif of slide back. Wat ik persoonlijk super vind is de geur van de pomade, vaak zijn pomade’s mierzoet en ruikt je haar de  hele dag naar suikerspin of een pak bubble gum. Deze pomade heeft een aangename frisse en redelijk neutrale geur.

Het gebruik is ook erg makkelijk, het kan in zowel droog als nat haar. Wat wel belangrijk is dat hoe droger het haar is hoe steviger de hold zal zijn. Het is niet zo dat je voor veel glans water nodig hebt, de pomade heeft genoeg glans van zichzelf. Het gebruik van water zal er alleen maar voor zorgen dat de stevigheid van de pomade achteruit gaat.

Strong Hold Pomade €17,95

Strong Hold Pomade €17,95

Original Pomade €15,95

 

 

 

 

 

 

 

Comments for this post are closed.