Het herenkappersvak is van origine een ambacht dat specifieke expertise vereist. De barbier stond bekend om zijn speciale kniptechnieken die de heren verzorgden en een uiterst mannelijke look gaven. Tegenwoordig zijn het heren- en dames kappersvak volledig met elkaar geïntegreerd. Maar, voor veel moderne herenkapsels heb je juist de vaardigheden van de klassieke kniptechnieken nodig.

 

Knippen van het haar behoort tot de hoofdzaak van ons aanbod. Na overleg wordt het te knippen kapsel bepaald, zodat het eindresultaat volledig naar wens is.
Regelmatig worden de nieuwste kniptechnieken geleerd en de laatste mode bijgehouden. Natuurlijk met de precisie van het ambachtelijke herenvak.

 

Alles op 1 lengte scheren, maar dan op de kappers manier. Hierbij wordt alles eerst op 1 lengte gemaakt met de tondeuse. Daarna wordt het haar richting de contouren iets korter gemaakt, wat een stuk netter staat en goed is voor de houdbaarheid van het kapsel. Doordat ook de contouren netjes worden gemaakt, is het geheel nu echt een kapsel te noemen.
Deze behandeling wordt afgerond met ijswater. Dit is een lotion op basis van alcohol en menthol, waardoor u na het opbrengen, verfrissend en lekker geurend weer weg gaat.

 

Het netjes maken van de baard laten steeds meer mannen bij de kapper doen. Hierbij wordt in overleg een stuk van de baard afgehaald en weer netjes gemaakt. De contouren van de baard worden weer strak gemaakt, waardoor het geheel er weer verzorgd en netjes uitziet. Meestal gaat dit in combinatie met een knip behandeling, maar apart hiervoor binnen komen mag natuurlijk ook.

 

De kinderen krijgen hier even veel aandacht als de volwassenen. Er wordt besproken wat de wensen zijn, waarbij natuurlijk ook advies gevraagd kan worden. Ook kan uit ons modellen boek een kapsel gekozen worden. Voor de kinderen t/m 11 jaar geld een lager tarief. Ieder woensdagmiddag krijgen de kinderen nog eens 2 euro extra korting.

Komt u direct uit uw werk, of zit er nog gel in het haar, dan kunnen wij uw haar wassen voor het knippen.

Na het knippen kan natuurlijk ook uw haar gewassen worden. U bent dan gelijk alle losse haren kwijt.

Grijs correctie is een heel lichte kleuring die het grijze haar corrigeert. Het ziet er natuurlijk uit, alsof het uw eigen kleur is.

Deze correctie heeft ook geen uitgroei, maar zal langzaam vervagen. De houdbaarheid zal ongeveer 8 weken bedragen.

De grijs correctie heeft een inwerktijd van maar 5 minuten.